Vapepa Keski-Suomen postituslistaTämän sivun lomakkeella voit liittyä Vapepa Keski-Suomen postituslistalle. Postituslistalle liittymällä saat tietoa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnasta, koulutuksista, kursseista ja ajankohtaisista asioista.

Postituslistalle saa liittyä kuka tahansa, vaikka ei kuuluisikaan minkään jäsenjärjestömme hälytysryhmään. Jos olet kiinnostunut Vapepan toiminnasta Keski-Suomessa ja haluat saada meiltä postia, niin tervetuloa liittymään postituslistallemme. Toivomme myös, että jokainen toimiva hälytysryhmä Keski-Suomen alueella ilmoittaa ainakin yhden toimivan sähköpostiosoitteen tälle postituslistalle, näin myös hälytysryhmämme saavat ajankohtaiset asiat tietoonsa.

Tällä lomakkeella keräämme postituslistalle liittyvästä seuraavat tiedot:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite

Päättäessäsi liittyä postituslistallemme, lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa sinun tulee vahvistaa liittymisesi. Tämän vuoksi huomioithan, että antamasi sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu, osoite on toimiva ja on omasi. Kiitos.

Seuraathan myös roskapostikansiotasi ajoittain. Saamme silloin tällöin ilmoituksia, että uutiskirjeitämme on joutunut roskapostikansioihin.

Jokaisessa lähettämässämme uutiskirjeessä on linkki, jolla voit erota postituslistalta, tai muuttaa/korjata tietojasi. Pääset näin ollen tietojesi muuttuessa itse päivittämään tietojasi.

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste avattavissa tästä. Jos sinulla on kysyttävää rekisteristämme, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse keskisuomi@vapepa.info.

* Pakolliset tiedot
Kirjoittakaa tähän toimiva sähköpostiosoitteenne johon tiedotteemme voidaan lähettää.
Kirjoittakaa tähän sukunimenne.
Kirjoittakaa tähän etunimenne.

Vapepa Keski-Suomi käyttää tälle lomakkeelle annettuja tietoja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa Keski-Suomi) tiedotteiden lähettämiseen. Valitsemalla alta kohdan "Hyväksyn", suostuu postituslistalle liittyvä ehtoihimme.

Email Marketing Powered by Mailchimp